Doprava od 69.-Kč . ZDARMA při objednávce nad 1500.-Kč. Pokud je uvedeno skladem, zboží je ihned k odeslání !!!
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.10.2021
Balík do Balíkovny jen za 69,- Kč
Balík do Balíkovny jen za 69,- Kč číst celé
01.01.2000
POZOR !!!
na našem e-shopu na nic nečekáte,  ZBOŽÍ JE SKLADEM v ČR,  ihned k odeslání,vaši objednávku vyřídíme obratem  : číst celé
01.10.2021
DOPRAVA GLS ČR ZDARMA při objednávce nad 1500,- Kč
ZDARMA DOPRAVA GLS ČR u objednávek nad 1500,- Kč číst celé
Zobrazit všechny novinky

Pokud je zboží skladem a jde vložit do košíku je ihned k odeslání skladem v ČR :-) děkujeme za vaše objednávky, doprava od 69.- Kč nad 1500.-Kč ZDARMA.

Dopravci:

Balíkovna Česká pošta 69.-Kč

GLS parcel shop 69.-Kč

Zásilkovna 89.-Kč

GLS 99.-Kč

Objednávky nad 1500.-Kč odeslání ZDARMA !!!!!

 

Způsoby platby:

Dobírkou 49.-Kč

Plaba kartou  ZDARMA

Bankovním převodem  ZDARMA

 

 

Naše e-shopy:

www.e-cipisek.cz

www.dekorace-nostalgie.cz

 

Kontaktní adresa:
Lucie Ciprijánová
Důlní 397/1
Bílina 41801

IČ: 66673071
DIČ: CZ7453283607

E-mail: ciprijanova@email.cz

Tel. 608226687

REKLAMACE A VRÁCENÉ ZBOŽÍ ZASÍLEJTE POUZE:
Lucie Ciprijánová
Břežánská 386/4
Bílina 41801

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

“Platební brána ComGate” a odkaz na stránku: https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana

Minecraft, Fortnite, Frozen, Peppa Pig, Tlapková patrola, Roblox ....



© Lucie Ciprijánová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz