Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.10.2021
balík do Balíkovny jen za 49,- Kč
balík do Balíkovny jen za 49,- Kč číst celé
01.01.2000
POZOR !!!
na našem e-shopu na nic nečekáte,  zboží je skladem ihned k odeslání,vaši objednávku vyřídíme obratem  : číst celé
01.10.2021
DOPRAVA GLS ČR ZDARMA při objednávce nad 2500,- Kč
ZDARMA DOPRAVA GLS ČR u objednávek nad 2500,- Kč číst celé
Zobrazit všechny novinky

Pokud je zboží skladem a jde vložit do košíku je ihned k odeslání skladem v ČR :-) děkujeme za vaše objednávky, doprava od 49.- Kč nad 2500.-Kč ZDARMA.

Dopravci:

Balíkovna Česká pošta   49.-Kč

GLS parcel shop 69.-Kč

Zásilkovna 79.-Kč

GLS 99.-Kč

Objednávky nad 2500.-Kč odeslání ZDARMA !!!!!

 

Způsoby platby:

Dobírkou 49.-Kč

Bankovním převodem  ZDARMA

Plaba kartou  ZDARMA

 

Naše e-shopy:

www.e-cipisek.cz

www.dekorace-nostalgie.cz

 

Kontaktní adresa:
Lucie Ciprijánová
Důlní 397/1
Bílina 41801

IČ: 66673071
DIČ: CZ7453283607

E-mail: ciprijanova@email.cz

Tel. 608226687

REKLAMACE A VRÁCENÉ ZBOŽÍ ZASÍLEJTE POUZE:
Lucie Ciprijánová
Břežánská 386/4
Bílina 41801

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

“Platební brána ComGate” a odkaz na stránku: https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana

Minecraft, Fortnite, Frozen ....

Minecraft dětské tričko, Minecraft mikina, Minecraft kšiltovka, čepice, Minecraft meč, krumpáč, sekyrka, lopata, krumpáč,Minecraft osuška, Minecraft figurky, klíčenka, Minecraft povlečení, Minecraft polštář, Minecraft batoh, Minecraft penál, Minecraft pyžamo, Minecraft náramky, Minecraft peněženka, Minecraft tapety, plakáty, Minecraft budík, Minecraft pochodeň, Minecraft kšiltovka, Minecraft balonky, Minecraft pyžamo, Minecraft penál, Minecraft aktovka, Minecraft klíčenka, Minecraft termohrnek, Minecraft kelímek, Minecraft box na svačinu, Minecraft rukavice, Minecraft magnety, Minecraft karty, Minecraft lampičky,Minecraft nádobí.... Minecraft věci na párty, brčka, ubrus, Creeper, Steve, Ghost, Sceleton, Enderman, Roblox, Fortnite pyžamo, Fortnite tričko, Fortnite mikina, Fortnite budík, Fortnite klíčenla, Fortnite tapeta, Roblox tričko, Roblox penál, party veci minecraft, Among Us trička, Among Us kšiltovka, Among Us penál, Minecraft kelímek, Minecraft hrnek, Minecraft lego..

© Lucie Ciprijánová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz