Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.10.2021
balík do Balíkovny jen za 49,- Kč
balík do Balíkovny jen za 49,- Kč číst celé
01.10.2021
DOPRAVA GLS ČR ZDARMA při objednávce nad 2500,- Kč
ZDARMA DOPRAVA GLS ČR u objednávek nad 2500,- Kč číst celé
01.01.2000
POZOR !!!
na našem e-shopu na nic nečekáte,  zboží je skladem ihned k odeslání,vaši objednávku vyřídíme obratem  : číst celé
Zobrazit všechny novinky

Pokud je zboží skladem a jde vložit do košíku je ihned k odeslání, snažíme se odesílat zboží ihned i v předvánočním období :-) děkujeme za vaše objednávky, doprava od 49.- Kč nad 2500.-Kč ZDARMA.

Objednávky přijaté do 20.12.2021 - GARANTUJEME dodání do Vánoc.

 

Balíkovna Česká pošla   49.-Kč

GLS parcel shop 69.-Kč

GLS 99.-Kč

Objednávky nad 2500.-Kč odeslání ZDARMA !!!!!

 

Naše e-shopy:

www.e-cipisek.cz

www.dekorace-nostalgie.cz

 

Kontaktní adresa:
Lucie Ciprijánová
Důlní 397/1
Bílina 41801

IČ: 66673071
DIČ: CZ7453283607

E-mail: ciprijanova@email.cz

Tel. 608226687

REKLAMACE A VRÁCENÉ ZBOŽÍ ZASÍLEJTE POUZE:
Lucie Ciprijánová
Břežánská 386/4
Bílina 41801

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

“Platební brána ComGate” a odkaz na stránku: https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana

Minecraft, Fortnite, Frozen ....

Minecraft dětské tričko, Minecraft mikina, Minecraft kšiltovka, čepice, Minecraft meč, krumpáč, sekyrka, lopata, krumpáč,Minecraft osuška, Minecraft figurky, klíčenka, Minecraft povlečení, Minecraft polštář, Minecraft batoh, Minecraft penál, Minecraft pyžamo, Minecraft náramky, Minecraft peněženka, Minecraft tapety, plakáty, Minecraft budík, Minecraft pochodeň, Minecraft kšiltovka, Minecraft balonky, Minecraft pyžamo, Minecraft penál, Minecraft aktovka, Minecraft klíčenka, Minecraft termohrnek, Minecraft kelímek, Minecraft box na svačinu, Minecraft rukavice, Minecraft magnety, Minecraft karty, Minecraft lampičky,Minecraft nádobí.... Minecraft věci na párty, brčka, ubrus, Creeper, Steve, Ghost, Sceleton, Enderman, Roblox, Fortnite pyžamo, Fortnite tričko, Fortnite mikina, Fortnite budík, Fortnite klíčenla, Fortnite tapeta, Roblox tričko, Roblox penál, party veci minecraft, Among Us trička, Among Us kšiltovka, Among Us penál, Minecraft kelímek, Minecraft hrnek, Minecraft lego..

© Lucie Ciprijánová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.