Doprava od 69.-Kč . ZDARMA při objednávce nad 1500.-Kč. Pokud je uvedeno skladem, zboží je ihned k odeslání !!!
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.10.2021
Balík do Balíkovny jen za 69,- Kč
Balík do Balíkovny jen za 69,- Kč číst celé
01.01.2000
POZOR !!!
na našem e-shopu na nic nečekáte,  ZBOŽÍ JE SKLADEM v ČR,  ihned k odeslání,vaši objednávku vyřídíme obratem  : číst celé
01.10.2021
DOPRAVA GLS ČR ZDARMA při objednávce nad 1500,- Kč
ZDARMA DOPRAVA GLS ČR u objednávek nad 1500,- Kč číst celé
Zobrazit všechny novinky

Pokud je zboží skladem a jde vložit do košíku je ihned k odeslání skladem v ČR :-) děkujeme za vaše objednávky, doprava od 69.- Kč nad 1500.-Kč ZDARMA.

Dopravci:

Balíkovna Česká pošta 69.-Kč

GLS parcel shop 69.-Kč

Zásilkovna 89.-Kč

GLS 99.-Kč

Objednávky nad 1500.-Kč odeslání ZDARMA !!!!!

 

Způsoby platby:

Dobírkou 49.-Kč

Plaba kartou  ZDARMA

Bankovním převodem  ZDARMA

 

 

Naše e-shopy:

www.e-cipisek.cz

www.dekorace-nostalgie.cz

 

Kontaktní adresa:
Lucie Ciprijánová
Důlní 397/1
Bílina 41801

IČ: 66673071
DIČ: CZ7453283607

E-mail: ciprijanova@email.cz

Tel. 608226687

REKLAMACE A VRÁCENÉ ZBOŽÍ ZASÍLEJTE POUZE:
Lucie Ciprijánová
Břežánská 386/4
Bílina 41801

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

“Platební brána ComGate” a odkaz na stránku: https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana

Minecraft, Fortnite, Frozen, Peppa Pig, Tlapková patrola, Roblox ....



© Lucie Ciprijánová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz